Even voorstellen..

Wij zijn Jeannette en Cor Faro. Wij wonen in Almelo en zijn allebei al jaren enorme fans van de heerlijke sfeer aan de Côte d’Azur, de prachtige bergachtige omgeving en de mooie zandstranden aan de Middellandse Zee.

Na vele jaren vakantie te hebben gevierd in Frankrijk, kochten we in 2008 onze eerste chalet (nr.10) op camping Berard. We kwamen er al snel achter dat de camping precies voldeed aan onze wensen. De kleinschaligheid, knusheid en de grote eigen plekken rondom de chalets zijn uniek in dit gebied. Daarnaast is de camping zeer gezellig en bieden onze plekken zeer veel rust. De ligging, kort bij de stranden van de Middellandse Zee en alle geweldige authentieke bergdorpen is ideaal. Wat ons betreft dus één van de mooiste streken van Europa.

Nog steeds zijn we even enthousiast over onze eigen vakanties en ontvangen we elk jaar heel veel leuke vakantiegasten in één van onze chalets. De vele strandjes, de prachtige bergdorpjes, in combinatie met het heerlijke weer, verveelt eigenlijk nooit.

U kunt al uw vragen stellen door ons te bellen (mobiel) 06-22927790 of (privé) 0546-539120. U kunt ons ook een mailtje sturen via info@stacaravanhureninfrankrijk.nl  of contact met ons op via de contact pagina. Wij zullen altijd direct reageren.

Met vriendelijke vakantiegroet,

Jeannette en Cor Faro
De Delle 65
7609 CE Almelo
Tel: 0546-539120
mobiel: 0622927790