Met meer dan 300 dagen zon per jaar blijven de prachtige stranden natuurlijk favoriet.

Plage de Pampelonne

Op nog geen 8 km. afstand van de camping vindt u langs de hele kust diverse grote en kleine stranden.

Stranden St. MaximeGeweldige mogelijkheden voor lange strandwandelingen met prachtige vergezichten over de altijd blauwe Middellandse Zee.De stranden (dit is Gigaro) zijn allemaal op korte afstand van de camping en filevrij goed te bereiken.

Stranden St. MaximeZowel richting St. Maxime / St. Raphael, als ook richting Ramatuelle of Croix Valmer en Cavalaire sur mer zijn prachtige stranden waar je overal de auto zeer goed kan parkeren.

Stranden St. MaximeIn een zeer uitgebreide brochure, die wij aan alle gasten versturen, geven wij hierover allerlei handige tips.Pampelonne strandHet bekendste en het grootste strand is het Pampelonne strand tussen St. Tropez en Ramatuelle. Pampelonne strandEen mooi strand met uitzicht op de prachtige blauwe open zee en……
Plage de Pampelonne

bijna altijd liggen hier overdag de grote schepen uit de haven van St.Tropez voor de kust. Plage de PampelonneAan dit langgerekte strand vindt je allerlei zeer bekende beach-clubs zoals Nikki Beach en Club 55.club 55 Plage de Pampelonne

De toegangsroute naar deze beroemde beachclub.

club 55 Plage de PampelonneHet is dat de wereldsterren hier graag per helikopter naar toe komen, anders zou je het niet opvallen. club 55 Plage de Pampelonne club 55 Plage de Pampelonne Pampelonne strandzeer goede en gezellige horecagelegenheden waar je prima tussen de middag kan lunchen. Plage de Pampelonne

Helemaal aan het einde van het 3 km lange Pampelonne strand zit dit leuke restaurant bij Bonne Terrasse.

Villa FelderhofVila Felderhof bevindt zich op ongeveer 400 meter afstand van dit restaurant gelegen op de prachtige heuvels. Plage du DébarquementDe stranden richting Croix Valmer zijn prachtig en filevrij bereikbaar ook in het hoogseizoen. Pampelonne strandOnze favoriet is La plages du débarquement bij La Croix Valmer. Plage du DébarquementVoor een lekkere en betaalbare lunch raden wij dit restaurant aan de linkerkant aan. Eg goed, zit ook bijna altijd vol.
Plage du Débarquement

 

Plage du DébarquementOok bij de kinderen is dit strand meestal favoriet.
Plage de l´EscaletPrachtige strandjes en een zeer mooien beroemde wandelroute langs een prachtige kustlijn vindt u bij L’Escalet vlak achter Ramatuelle. Plage de l´EscaletDeze wandel route is erg bekend en wordt ook wel de kunstroute genoemd. Beslist zeer de moeite waard om hier een keertje naar toe te gaan.
Plage de GigaroOok een prachtige baai is Gigaro plage vlakbij Croix Valmer
Plage de GigaroGigaro Plage heeft een mooi zandstrand maar kent ook de nodige rotsen.Plage de GigaroAan dit strand liggen zeer goede (vis) restaurants met het terras prachtig liggend aan de zeekant.
Plage de GigaroBoven op de kade is een prima broodjes zaak Popeye voor een heerlijke lunch.Plage de GigaroDe restaurants Couleurs Jardin en Le Refuge met prachtige buitentuin in Gigaro, zijn echte aanraders. plage cavalaire sur merOok een prachtig strand in Cavalaire-sur-mer. plage cavalaire sur merHier is ook een boulevard met verschillende winkeltjes en horeca gelegenheden.
Stranden St. MaximeOok aan de strandweg richting Frejus zijn vele baaien met……. Stranden St. MaximePlage de Gigaro

Bekijk ook de andere bezienswaardigheden:

Camping en omgeving

De stranden         L’Escalet          Saint Tropez

Bormes les mimosas en Collobières       Le Lavandou

Monaco       Cannes        Grimaud         Port Grimaud

Ramatuelle         Gorges du Verdon en Lac de Saint Croix

Gassin          Sainte Maxime          Col du Canadel

Markten in de buurt          Reviews op zoover.nl

Het klimaat aan de Middellandse Zee

Landkaart omgeving camping de Berard